Tijd voor een feestje
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Tijd voor een feestje

LEVEN!

16

Mar

23

999

min. leestijd
De definitie van het woord feest staat omschreven als ‘een sociale bijeenkomst van genode gasten, voorzien van eten, drinken en entertainment.’ Ik kan daar wel iets mee, met deze definitie, met name om de efficiënte omschrijving van een evenement dat wel uren kan duren. Uren van opwindende muziek, dans, eten en drinken. En plezier. Veel plezier. Met name dat.

Ivo en ik zijn zelfbenoemde feestbeesten en wij zijn voorstander van het feit dat in potentie iedere dag kan uitgroeien tot een feest. Maar een dag die met een duidelijke aanleiding een feestdag genoemd mag worden, zoals jarige familie, of misschien beter nog van een vriend, buurman of collega die als familie voelt, brengt je helemaal in de stemming. Een feest met een reden laten we maar zeggen.

Het is tijd voor een feestje. Cheers!

Nu we met Henri Bloem onderdeel zijn geworden van de LEVEN!-familie zijn we in opperste feeststemming. Afspraakjes in lokale restaurants en gepassioneerde ondernemers ontmoeten uit onze regio heeft de deur opengezet naar nieuwe avonturen en kansen. Later dit jaar zal dat concreet worden met een groot evenement in Bloemendaal.

Maar eerst heffen we het glas omdat we twee jaar geleden Henri Bloem Bloemendaal hebben overgenomen en heffen we het glas op het vijfjarig jubileum van onze vrienden van LEVEN! Magazine. Laten we veel vieren, vandaag vieren en morgen. Het is tijd voor een feestje. Cheers!

No items found.
Wijnkoperij Henri Bloem
Kleverlaan 11
Bloemendaal
http://www.henribloem.nl
Dit artikel is te lezen in
20
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen