Ik blijf me inzetten om mijn boodschap helder, eerlijk en geloofwaardig te brengen
fotografie ©
LEVEN!

Ik blijf me inzetten om mijn boodschap helder, eerlijk en geloofwaardig te brengen

Kiek Berger
Kiek Berger

4

Apr

23

999

min. leestijd
No items found.
Naam: Steven de Koenigswarter Leeftijd: ik ben 58, maar door wat ik doe zie ik er veel jonger uit, toch? Eerste baan: bordenwasser en later barman, in Israël Beroep: Imperiumbouwer, met als doel de mensheid te helpen zich beter te voelen Woon- en werkplaats: Woon in Zandvoort en werk in Heemstede Burgerlijke staat: vrij en gelukkig Leuke eigenaardigheid: Ik doe wel eens gek, maar dat wil niet zeggen dat ik het ben. Tip voor de mensheid: Iedere cel heeft 2 atomen goud, zonder dat bestaan we niet. Denk daar eens over na. Bedrijf: The Health Factory

Vrije tijd

Al mijn vrije tijd steek ik in racen. Het liefste klim ik op mijn motor en ga ik laagvliegen over het circuit, in Assen of Zolder bijvoorbeeld. Mijn zoon en dochter racen ook, maar dan in de BMW Cup. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid en het competitieve vind ik ook geweldig. Ik werk in de winter extra hard om in de zomer veel tijd in het racen te steken en dat bevalt me prima.

Eigen baas

Ik ben geen eigen baas geworden omdat ik geen opdrachten kan uitvoeren, maar ik heb gemerkt dat ik een hele duidelijke eigen weg heb gekozen. Ik kan daar mijn creativiteit in kwijt en heb daarin successen geboekt. Anderen zijn mij daardoor als leider of inspirator gaan zien, maar dat was geen bewuste keuze. Gelukkig kunnen zij goed organiseren, want daar ben ik minder goed in en dat heb je toch ook nodig in een bedrijf. Ik heb mensen om me heen nodig om het te laten werken.

Ouder worden

Ik vind het geen probleem om ouder te worden, als dat maar in goede gezondheid is. Ik wil op mijn 80ste nog altijd op de motor racen, op het circuit. Met wat ik doe blijf ik fit, al kan ik met racen mijn zoon niet meer bijhouden. Aan de andere kant heb ik laatst nog een PR gereden op Assen, dus wordt nog altijd beter. Dat geeft me echt een geweldige kick. Zo wil ik wel oud worden.

Communicatie

Communicatie is eigenlijk de basis voor alles, zonder communicatie hebben we geen bestaansrecht. Tegelijkertijd is communicatie ook erg complex. Wat is je verhaal? Wat is de waarheid? Gelijk hebben is nog lang geen gelijk krijgen. Soms is het belangrijker wie het zegt, dan wat er wordt gezegd. Ik blijf me inzetten om mijn boodschap helder, eerlijk en geloofwaardig te brengen. Het is aan de toehoorder wat die er wel en niet mee doet.

Passie

Ik ben gedreven door nano-mineralen. Onder anderen goud en zilver zijn onlosmakelijk verbonden met ons bestaan en ik zet me volledig in om die boodschap helder te krijgen. Geld is in de farmaceutische industrie de grote, allesbepalende factor, maar niet voor mij. Juist niet. Ik denk zelfs dat het grote geld het alternatieve circuit dwarsboomt, maar dat motiveert me alleen maar meer. Er zijn gelukkig steeds meer trouwe klanten die mijn zienswijze omarmen.  

Inspiratie

Mijn inspiratie is om niet alleen mijzelf, maar juist ook anderen gezond oud te laten worden. Iedereen wil wel oud worden, maar zich niet oud voelen. Nou, op dat vlak is er zoveel meer te doen en te halen dan wordt verteld en wat mensen weten. Ik merk wel dat de wereld enorm aan het veranderen is en mensen meer op zichzelf gaan vertrouwen. Alleen dat al inspireert me om hard door te werken. De tijdsgeest blaast ons wind in de zeilen.  

Vrijheid

Vrijheid wordt te vaak gekoppeld aan oorlog en vrede. Voor mij is vrijheid het durven, kunnen en mogen zeggen wat je denkt. Vrijheid van meningsuiting is het toppunt van beschaving en erg genoeg ligt die vrijheid onder vuur. Wie nu nog vrijuit durft te spreken loopt het risico gestraft te worden, of gestigmatiseerd en dat alleen omdat je alternatieve zienswijzen hebt. Dat is echt gevaarlijk, want de wereld kan alleen vooruit als we divers zijn en denken, de gevestigde orde blijven uitdagen en verschillen omarmen. Dat is rijkdom mensen.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
20
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen