De Groenteman
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

De Groenteman

Kiek Berger
Kiek Berger

24

Jan

23

999

min. leestijd
Steef is een echte stoere man, met stoere groente. Na bijna 30 jaar op de markt te hebben gestaan weet hij wel wat afzien is, maar ook wat goed fruit en mooie groente is.

Stoerste groentewinkel

In Santpoort-Noord is hij misschien wel de stoerste groentewinkel van de regio begonnen. Het loof nog aan de bieten en de bospeen, de aarde nog aan de wortelen en de schorseneren en alles in bakken waar je zelf uit mag pakken. De hele winkel is even laagdrempelig als puur en eerlijk en ook al verkoopt hij het meest sappige fruit en de mooiste pure kruiden, hij is allesbehalve een groentejuwelier. Het zorgt voor een heerlijk relaxte sfeer, waarbij je lekker met je rieten mand rond kunt struinen en je kunt laten inspireren door de kleuren, smaken en vormen.

Er ligt genoeg om even te proeven voordat je het koopt. Je realiseert je weer eens extra wat een schatten de aarde ons schenkt. En heb je geen zin om zelf lang in de keuken te staan? Natuurlijk heeft Steef ook een vitrine met smaakvolle kant-en-klaar maaltijden uit eigen keuken. Daar vertellen we niet eens bij dat het seizoengerechten zijn. Dat snapt iedereen. Dus kom maar door met de boerenkool en stoofpeertjes.

No items found.
By Steef
Hoofdstraat 215
Santpoort-Noord
http://www.bysteefsantpoort.nl
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen