Copaan scheelt bakken tijd
fotografie ©
LEVEN!

Copaan scheelt bakken tijd

Kiek Berger

2

Mar

23

999

min. leestijd
Jasper Bos en Michelle Gerlofsma komen uit Haarlem en zochten hun droomhuis in de regio. Uiteindelijk hebben ze toegeslagen in Overveen. En hoe. Een huis waar ze hun droompaleis van kunnen maken en in principe nooit meer weg willen.

Geen acute noodzaak

‘Wij hebben erg lang gezocht naar ons droomhuis, maar we hadden dan ook geen acute haast. We wonen in Haarlem en zochten een echt familiehuis, wat rustiger gelegen en een huis waar we lang kunnen blijven wonen’, aldus Jasper Bos. Samen met Michelle Gerlofsma hebben ze uiteindelijk, met behulp van Copaan, kunnen toeslaan in Overveen. Michelle: ‘Het segment waarin wij zochten maakte het een behoorlijk lang proces. Veel huizen gingen snel weg en telkens nieuwe bezichtigingen inplannen, afwegen en de druk voelen om snel te beslissen maakte het best lastig. Zeker omdat wij ook niet precies wisten of we voor een kant-en-klaar huis moesten gaan, wat dan weer duurder is of een ‘opknapper’ dat je helemaal naar je eigen wensen kunt verbouwen maakte het niet eenvoudiger’.

We wonen straks dicht bij de stad, dicht bij het strand, dicht bij de winkels.

Vizier op scherp

‘Met Copaan konden we veel gerichter zoeken, hebben we ook een wat ruimer zoekgebied gemaakt en kregen we dagelijks het nieuwe aanbod te zien. Hierdoor hebben we alleen huizen bezocht die ook de moeite van het bezichtigen waard waren. Dat scheelt echt heel veel tijd. Uiteindelijk hebben we in Overveen dit schitterende pand kunnen aankopen en gaan dit laten verbouwen’, vervolgt Michelle, ‘de tekeningen zijn klaar en als het even meezit wordt in januari met de verbouwing begonnen’. Jasper is zichtbaar trots en kon al zijn ideeën kwijt op deze plek: ‘We wonen straks dicht bij de stad, dicht bij het strand, dicht bij de winkels en kunnen hier ons droomhuis verwezenlijken, alle ingrediënten zijn er. Het is een schot in de roos'. Na hun kindje is dit wellicht de grootste aanwinst in hun leven.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen