Ik heb een passie voor alles wat vrijheid symboliseert
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Ik heb een passie voor alles wat vrijheid symboliseert

Kiek Berger

12

Oct

23

999

min. leestijd
No items found.
Naam: Emilia Gransberg Leeftijd: 47 jaar Eerste baan: Trainee fysio Nationaal Heren Hockeyteam Spanje Beroep: Body Mind Behaviour therapeut Burgerlijke staat: Samenlevend Tip voor de mensheid: Hang je eigen slingers op en maak er een feestje van Leuke eigenaardigheid: Als yogi vol gas op m’n naked bike de Zeeweg over Bedrijf: Emilia Gransberg Rebalancing Life

Levensvisie

Ik streef naar een leven in een wereld waar mensen energie krijgen van wat ze doen. Een wereld waar gelijkwaardigheid en gelijkmoedigheid heerst, waar een onderlinge balans in geven en nemen is en waar overvloed altijd met liefde wordt gedeeld. Waar mensen zich bewust zijn van hun creaties en kracht. Waar compassie en dankbaarheid de boventoon voert. Waar authentieke en unieke persoonlijkheden elkaar inspireren en accepteren. Een wereld waarin men uit liefde en respect met de prachtige natuur weet om te gaan. Ik streef dus vooral naar een verbonden wereld waarin iedereen bewust zichzelf mag ZIJN. 

Regio

Ik ben in Haarlem geboren en ben 20 jaar geleden in Amsterdam mijn praktijk begonnen. Zes jaar geleden ben ik van de Brouwersgracht naar Klein Heiligland verhuisd. In Haarlem ontvang ik mijn cliënten uit Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede en natuurlijk Haarlem. Met mijn onlangs verbouwde praktijk met B&B ontvang ik ook cliënten uit heel Nederland. Het is weer fijn om thuis in Haarlem te zijn. 

Vrije tijd 

Ik ervaar al mijn tijd als vrij. Ik krijg energie van mijn werk, op de bonnefooi reizen en geniet van ons buiten bij een boer in Haarle, even weg zonder de 'm'. 

Cliënten 

Toen ik als fysio begon hadden we het over patiënten, nu gelukkig over cliënten. Mensen die zelf de verantwoordelijkheid nemen en willen ontdekken waar hun issues vandaan komen. Met mijn Rebalancing Life programma help ik hen graag dat te onderzoeken en ermee om te gaan. Op zo’n manier dat verandering mogelijk wordt. Het begint met de Body, onderzoeken waar wat vastzit in het lijf. Dan de Mind, gedachten die je maar blijven bezighouden en die je los mag laten. En ten slotte Behaviour, hoe je anders kunt communiceren met en op jezelf en op anderen. Samen creëren we dan een synergie tussen Body, Mind en Behaviour. 

Eigen baas

Eigen baas zijn is voor mij de ultieme balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. Je hebt natuurlijk minder zekerheid maar het is iets waar ik in alle vrijheid voor heb gekozen. Mijn cliënten zijn ook ondernemende mensen of hebben een hoge verantwoordelijkheid op hun werk. Dat kan ook een gepassioneerde vader of moeder zijn, een gezin is ook een hele onderneming. De balans vinden is wat je met Rebalancing Life doet.  

Passie

Naast mijn werk heb ik een passie voor alles wat vrijheid symboliseert. Reizen, surfen, motorrijden, yoga, het organiseren van retraites op mooie plekken en alle uitdagingen aangaan die ik tegenkom. 

Vrijheid 

We leven in een tijd waar de door ons verworven vrijheden nogal eens ter discussie staan. Ik heb het gevoel dat we ons soms moeten onttrekken aan een controlemechanisme waar niet meer uitgegaan wordt van vertrouwen maar wantrouwen over alles en nog wat. Laten we alert blijven en elkaar die vrijheden niet ontnemen. Iedereen is een authentiek en uniek persoon die je kan inspireren als je ze accepteert voor wie ze ZIJN. Leven en laten leven.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
22
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen