Dromen komen uit op Bonaire
fotografie ©
LEVEN!

Dromen komen uit op Bonaire

Kiek Berger

23

Feb

23

999

min. leestijd
Op Bonaire kun je je dromen laten uitkomen, net zoals Pascal Beeren en David Landman dat hebben gedaan. Op het schitterende eiland hebben ze onlangs de schitterende Ocean Oasis Beach Club overgenomen. Op het mooiste stukje van het eiland maak je van je vakantie een droomreis.

Droomduo

Met de samenwerking van Pascal en David, die elkaar kennen van de Hotelschool, valt alles op z’n plek. Als eigenaar van tweesterren restaurant De Bokkedoorns kent Pascal alle kneepjes van het vak als het gaat om kwaliteit en exclusiviteit, terwijl David met al zijn ervaring in Den Haag het grotere volume aanvoelt. De ideale combinatie om iedere gast op Bonaire volledig in de watten te leggen en er een waar feest van te maken. Ze vormen een droomduo dat droomvakanties waar maakt. Als je op zoek bent naar zon in de winter kun je het maar beter meteen helemaal goed doen.  

Paradijs op aarde

De Oceans Oasis Club vind je aan Punt Vierkant, het mooiste hoekje van het eiland, met een schitterend uitzicht over de azuurblauwe oceaan, straalt rust en ruimte uit en biedt toch plaats aan honderden gasten, verdeeld over het restaurant, een lounge gedeelte, strandbedden en tweepersoons cabanas voor wat extra privacy. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het heerlijke eten en de fantastische dranken.  Van vroeg in de ochtend tot na middernacht staat het personeel voor je klaar om het vakantiegevoel compleet te maken, waarbij op vrijdagavond het feest compleet wordt gemaakt voor de jongere gasten. Bonaire wordt een steeds exclusiever eiland en de ontwikkeling van Ocean Oasis is daar een tastbaar bewijs van. Het is een stukje paradijs op aarde. Wij weten wel waar we met de koude dagen willen zitten, want het belooft daar een warme winter te worden.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen