Life isn’t perfect but your outfit can be
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Life isn’t perfect but your outfit can be

Kiek Berger

10

Jan

23

999

min. leestijd
Naam: Ibby Boutayeb Leeftijd: 37 jaar Eerste baan: Krantenwijk in Schiedam Beroep: Eigenaresse modezaak Woon- en werkplaats: Heemstede Burgerlijke staat: Samenwonend, twee kinderen en een hond Leuke eigenaardigheid: Je mag me wakker maken voor oesters, altijd Tip voor de mensheid: Trek iets positiefs aan, dat past altijd Bedrijf: Très Joli Boutique

Vrije tijd

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel vrije tijd. Mijn kinderen zitten in hun tienerjaren, dus als ik tijd heb ga ik leuke dingen met ze doen. Ik vind het heerlijk om gezellig uit eten te gaan en ik kan me goed ontspannen tijdens het uitlaten van de hond. Maar ook dan ben ik nog vaak met de winkel bezig. Ik doe altijd en overal inspiratie op. En dan ontspannen met een goed boek.  

Ambitie

De boutique in Heemstede draait erg goed en ik heb zeker de ambitie om in meerdere dorpskernen dit concept uit te rollen. Ik hou van kleinere woongebieden, wat knusser dan de grote stad. Persoonlijker ook. Maar ik heb geen haast en het moet wel behapbaar blijven. Daarom zal ik in eerste instantie redelijk in de buurt blijven met uitbreidingen, maar ik durf wel groter te dromen.  

Passie

Ik leef iedere dag alsof het mijn laatste kan zijn. Daarom kan ik echt genieten van de kleine dingen in het leven. Dat kan zitten in lekker eten, daar kan ik echt in opgaan. Maar ook als ik een blij gezicht zie van een klant die in een nieuwe outfit naar buiten loopt. Helemaal als ik dat speciaal voor iemand heb ingekocht, als een personal shopper. Dat kan me oprecht een voldaan gevoel geven.  

Thuis

Ik woon in Heemstede met mijn man, twee kinderen en hond. Zodra ik mijn voet over de drempel heb gezet ben ik een echte huismoeder. We wonen in een heerlijke buurt in één van de mooiste regio’s van het land. Ik kan wel stellen dat Heemstede mijn nieuwe thuis is geworden.  

Onze regio

Zoals gezegd kom ik oorspronkelijk niet uit deze buurt maar uit de regio Rotterdam. Ik ben nog bijna dagelijks aan het ontdekken wat hier allemaal te beleven is en dat valt zeker niet tegen. Ook in de winkel voel ik de regio steeds beter aan en kan ik mijn smaak steeds beter laten aansluiten bij de wensen uit de buurt. Ik zie mijn klantenkring gelukkig dagelijks groeien.  

Vrouwen

Ik wil vrouwen blij maken. Ik kijk veel naar vrouwen en om eerlijk te zijn kan ik daar echt de schoonheid van inzien. Altijd. Als ik vrouwen met een nieuwe outfit meer vertrouwen kan geven, meer kan laten stralen, voelt dat geweldig. Vrouwen hebben soms wat weinig lef, maar als ze met iets moois de zaak uitwandelen durven ze ook wat meer. Je wordt vanzelf wat meer van wat je draagt.

Gastronomie

Lekker eten is mijn lust en mijn leven. En dan niet alleen in een restaurant, ik kook ook graag zelf. Ik heb het geluk dat ik veel verschillende keukens erg kan waarderen, Aziatisch, Italiaans, Marokkaans, wat eigenlijk niet. Met zoveel variatie verveelt het nooit, het is eerder moeilijk kiezen. Behalve met oesters. Als die op de kaart staan bestel ik ze altijd.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen