Mijn werk is niet mijn leven, wel mijn lifestyle
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Mijn werk is niet mijn leven, wel mijn lifestyle

Kiek Berger

3

Jul

23

999

min. leestijd
Naam: Shirani Arnken-Horodniceanu Leeftijd: Nog maar 38 jaar Eerste baan: Lesgeven aan ponyruiters in Bentveld Beroep: Verzekeringsadviseur Woonplaats Santpoort-Noord, werkplaats Haarlem Burgerlijke staat: Getrouwd en we hebben 2 kinderen Leuke eigenaardigheid: Ik sta altijd ‘aan’ en ben die dorpsgek die om 7 uur iedereen vrolijk groet bij het uitlaten van de hond Tip voor de mensheid: Blijf positief en leef met de dag Bedrijf: Berkenrode Assurantiën

Social Media

Wij doen al veel met social media, maar dat kan eigenlijk nog meer. Door middel van polls willen we mensen bewust maken van het belang van passende verzekeringen en belangrijke veranderingen. Zo houden we contact met onze doelgroep, informeren we op een laagdrempelige manier en maken de wereld van de verzekeringen wat toegankelijker, concreter.

Vrije tijd

Als eigen baas ben je eigenlijk nooit echt vrij, je voelsprieten staan altijd aan. Tegelijkertijd ben ik relatief veel vrij en kan mijn eigen tijd goed plannen. Mijn werk is niet mijn leven, wel mijn lifestyle. Ik heb nog geen dag gehad dat ik niet blij word van mijn werk en ik zorg dat ik veel tijd over hou voor mijn familie en vrienden.  

We wonen in een geweldig gebied en er is altijd wel wat te doen.

Ambitie

We hebben zeker ambitie, we willen het beste kantoor van Haarlem worden. We willen nog wel wat groeien, maar ook klein blijven. Er zijn veel overnames in onze branche, maar daar gaan we niet in mee, dat maakt je snel te groot en te onpersoonlijk. Wij groeien gestaag en autonoom, kennen al onze klanten en leveren kwaliteit, geen kwantiteit. Onze ambitie is om dat te bewaken.

Collega’s

We zijn met een team van drie en doen het echt samen. We doen allemaal hetzelfde werk en helpen elkaar altijd. We zijn eigenlijk een kleine familie. We hebben geen receptionisten of een afdeling incasso en doen allemaal gewoon wat we moeten doen. Dat maakt dat onze klanten weten dat we persoonlijk en laagdrempelig zijn. Daarin schuilt onze kracht.

Passie

Ik word blij van mensen helpen, dat is denk ik wel mijn grootste drijfveer in het leven. Het vreemde met verzekeringen is eigenlijk dat onze klanten pas ontdekken wat we voor ze doen als het een keer mis is gegaan, als ze ons echt nodig hebben. Juist dan moeten ze Shirani zien, die volledig ontzorgt en alles heeft geregeld. Dat is ook die paradox, want tegelijkertijd wil je niet dat er iets ergs gebeurt met je klanten.

Onze regio

Ik ben echt een kind van de regio. Geboren en getogen Haarlemse. Met ons kantoor willen wij echt nooit weg uit Haarlem. We hebben hier alles wat we wensen, gezellige stad, strand en duinen en een mooie balans tussen rust en gezelligheid. De ligging van ons kantoor, in Bos en Vaart, is ideaal. Het is makkelijk bereikbaar en wij kunnen eenvoudig en snel naar onze klanten toe, al doen we ook veel digitaal.  

Vrijheid

In Nederland hebben wij veel vrijheid en hier ben ik dan ook iedere dag dankbaar voor. De vrijheid voor ons als onafhankelijke tussenpersoon is ook echt heel fijn. Geen enkele maatschappij heeft iets over ons te zeggen waarom we voor hen zouden moeten kiezen. Wij kiezen per klant waar wij denken dat die klant goed tot zijn recht komt.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
21
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen