Ratatouille Food & Wine
fotografie ©
No items found.

Ratatouille Food & Wine

Kiek Berger
Kiek Berger

10

Dec

18

999

min. leestijd
Jozua Jaring is de stuwende kracht achter Ratatouille Food & Wine, het sterrenrestaurant aan het Spaarne. Al 5 jaar zwaait hij er de garde en kan terugkijken op een succesvolle periode. Maar Jozua is er de man niet naar om achterover te leunen en te genieten van wat hij heeft bereikt. Hij richt zijn vizier op de toekomst, vol ambitie, internationale samenwerkingen, nieuwe smaken met klassieke technieken, verrassende creaties en beter worden. Met name steeds beter worden. Zo experimenteert hij nu met een speciaal brood bij ieder gerecht, samen met de jonge molenaar van de Zandhaas.

l zijn gerechten zijn seizoensgebonden en hij haalt zijn ingrediënten zo veel mogelijk uit de regio, waarbij duur­zaamheid en eerlijke productie belangrijk drijfveren zijn. Op partners als Okhuysen, VHC en Chateau Neubourg kan hij blind varen. Dat hij bij ieder gerecht de perfecte wijn kan uitserveren wordt mogelijk gemaakt door de imposante wijnkaart, waar uit ruim 500 verschillende wijnen kan worden gekozen en vrijwel de gehele Bourgogne is vertegen­woordigd. Een open uitnodiging voor de kenners onder ons.

Jozua heeft zich daarnaast aangesloten bij een selecte groep internationale chefs, om ideeën, technieken en gerechten uit te wisselen. Op het internationale toneel voelt hij een bijzondere dynamiek en een nieuwe manier van samenwerken, waarbij elkaar uitdagen en elkaar naar nieuwe hoogtes stuwen maakt dat zijn hele team beter wordt.

Niet voor niets kan Ratatouille Food & Wine worden gezien als een baken in het culinaire epicentrum van de regio. Of zeg maar gerust van Nederland.

No items found.
Ratatouille Food & Wine
Spaarne 96
Haarlem
https://www.ratatouillefoodandwine.nl
Dit artikel is te lezen in
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen