Ik denk wel dat padellen steeds meer in mijn lijf gaat zitten…
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Ik denk wel dat padellen steeds meer in mijn lijf gaat zitten…

Kiek Berger

3

Jan

23

999

min. leestijd
Naam: Joost Kuhlmann Leeftijd: 40 jaar Eerste baan: Narrow Casting, reclame in openbare ruimtes Beroep: Eigenaar Padelbaan Woon- en werkplaats: Woon in Haarlem en werk in Hillegom Burgerlijke staat: Leef met mijn vriendin en zoon Leuke eigenaardigheid: Ik hoef niet te winnen, zolang ik maar niet verlies Tip voor de mensheid: Doe de dingen die je leuk vindt, waar je energie van krijgt Bedrijf: Padelhill

Seizoen

Padel in de hal is wel seizoensgebonden, al is het eigenlijk een binnensport. In de winter zal het hier wel vol zitten, daarna zie ik het wel aan. Het voordeel van binnen spelen is dat de condities altijd gelijk zijn en ik ben nu aan het bedenken hoe we ook in de zomer aantrekkelijk blijven. Ik verwacht wel dat, net als in Spanje, de sport ook steeds meer naar binnen gaat. Daar ligt de oorsprong.  

Social Media

We krijgen veel reacties op onze social mediacampagnes. Het is snelle reclame en we kunnen ons richten op de doelgroep en er is ook makkelijk een dialoog op te zetten. Maar daarnaast gaat het ook snel met de mond-op-mond reclame. Met name onder de voetballers in de regio, die gaan massaal padellen. Er ontstaan al competities en het is ook gewoon erg gezellig. Tijdens, maar ook zeker na het sporten.

Vrije tijd

De laatste tijd heb ik niet zoveel vrije tijd gehad. We hebben uiteindelijk de hal in een paar maanden ingericht, dat was echt stampen. Zodra ik wat tijd heb doe ik leuke dingen met mijn zoon. Daarnaast verwacht ik wel dat ik weer wat meer vrije tijd ga krijgen, dus ga ook weer meer de voetbalvelden op en heb meer tijd voor privé dingen.  

Collega’s

We staan met z’n drieën bij Padelhill en voelen elkaar goed aan. We kunnen zo het hele rooster vullen al is het soms wel wat druk. We hebben inmiddels ook padel leraren rondlopen en extra collega’s die, als het echt nodig is, bijspringen in de horeca. We proberen zoveel mogelijk dingen te doen die ook echt in onze kracht liggen, dat is toch het mooiste.  

Passie

Padel vind ik echt leuk en begin het steeds beter onder de knie te krijgen, maar voetbal is mijn echte grote passie en zal dat ook altijd blijven. Mijn zoon trapt ook een balletje en ik train zijn team. Daar ligt trouwens niet mijn ambitie, in het trainersvak, maar voor nu is het geweldig leuk. Ik denk wel dat padellen steeds meer in mijn lijf gaat zitten, ik kan daar nog zoveel meters in maken.  

Toekomst

Ik zie van Padelhill een florerende hal ontstaan en wie weet volgen er nog wel meer hallen, ik sluit niets uit. De ontwikkelingen met buitenbanen stagneren inmiddels wel, ook omdat er vergunningen nodig zijn die niet zo snel meer worden vergeven. Met binnenbanen is het toch wat eenvoudiger en is er ook minder overlast, maar laten we eerst van Padelhill maar een succes maken.  

Vrijheid

Vrijheid is erg belangrijk. Ik heb altijd voor werkgevers gewerkt en wat ik nu doe voelt al als vrijheid. Ik ben niet zo goed met autoriteiten en kan nu toch wat meer gaan en staan waar ik wil, al is het alleen maar een idee of gevoel. Natuurlijk is het hard werken allemaal, maar als ik hier aan kom rijden en door de hal kijk, voelt dat gewoon heel erg lekker. Ook dat is vrijheid.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen