De Huisman is serieuze business
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

De Huisman is serieuze business

Kiek Berger

31

Jan

23

999

min. leestijd
Libardo Hartog is huisman. Letterlijk en figuurlijk. Privé is hij niet de beroerdste om de handen uit de mouwen te steken, maar met name werk gerelateerd is hij de huisman pur sang.

En ook daar let hij op de kleinste details en zet met alle liefde een stapje extra. Als makelaar koopt hij huizen aan, en helemaal bijzonder, hij is als verkoopmakelaar betrokken bij grote nieuwbouwprojecten zoals Gonnet en het Raaks complex.

Wat misschien wel het meest bijzondere aan deze man is, is dat hij volledig zichzelf blijft, zichzelf niet al te serieus neemt want dat doet hij al met zijn werk, zich niet snel gek laat maken en een echt mensenmens is. Kortom, een man naar ons hart. Juist in een markt die volop in transitie is, van een verkopersmarkt naar een kopersmarkt, zijn het de kleine details en de open en eerlijke gesprekken die zo belangrijk zijn bij de aan- of verkoop van zoiets groots en levensbepalend als een huis.

Het leven moet wel een beetje leuk blijven.

Je legt toch een hele grote verantwoordelijkheid in de handen van een ander en dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je makelaar. En bij wie voelt dat beter dan bij je eigen huisman? ‘Het leven moet wel een beetje leuk blijven’, aldus Libardo.

No items found.
Hertog Makelaars
A. Hofmanweg 5A
Haarlem
http://www.hertogmakelaars.nl
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen