Copaan opent deuren
fotografie ©
LEVEN!

Copaan opent deuren

Kiek Berger

16

May

23

999

min. leestijd
No items found.
Corine en Michel Vlek wonen mede dankzij Copaan in Velserbroek. Vanuit Haarlem-Noord waren ze nooit naar hun huidige appartement verhuisd zonder de suggestie vanuit het online zoeksysteem. Ze hebben geen dag spijt gehad.

Makkelijk in gebruik

Corine en Michel, beiden gepensioneerde leerkrachten, woonden met veel plezier in Haarlem. Met name Corine keek steeds vaker naar de toekomst. Wonen op één verdieping zou op een gegeven moment wel haar voorkeur hebben. Om een beetje een idee te krijgen van de mogelijkheden werd regelmatig naar het voor hen specifiek geselecteerde aanbod gekeken. Corine: ‘Het systeem is erg gemakkelijk in het gebruik en je krijgt bij ieder geselecteerd appartement te zien hoeverre het aansluit op je droomhuis. Toen het appartement in Velserbroek voorbijkwam sloot het zowel op mijn wensen, als op die van Michel, voor ruim 80% aan. We zijn toen toch maar eens gaan kijken, eigenlijk om te toetsen wat er nou uit het systeem kwam. Nou, dat viel niet tegen. Even later was de koop rond en eerlijk is eerlijk, we wonen hier geweldig’.  

Ideaal wonen

Verandering lijkt altijd moeilijk, terwijl je achteraf vaak niet meer snapt wat er zo moeilijk aan was. Voor Michel is dat niet anders: ‘Ik hoefde niet per sé weg, maar stond er wel voor open. Ook vrienden en familie keken ons wel eens met verbazing aan toen we aangaven naar een appartement in Velserbroek te verhuizen. Nu valt het kwartje wel bij veel mensen, want net als bij ons eerste bezoek voelt de woning meteen erg prettig aan. En we hebben alle winkels in de buurt, een vrij uitzicht en vrijwel geen onderhoud. De auto hebben we bijna niet meer nodig en we ervaren heel veel rust. Met een groot balkon op het zuiden is het echt een ideale plek om te wonen. Het zal me niet verbazen als vrienden of bekenden van ons ook meer deze kant op trekken. Het is toch echt behoorlijk ideaal wonen.’

No items found.
Dit artikel is te lezen in
20
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen