Gemeente Velsen heeft voor elk wat wils
fotografie ©
No items found.

Gemeente Velsen heeft voor elk wat wils

LEVEN!

29

Mar

23

999

min. leestijd
Ben je op zoek naar een locatie voor een evenement of een zakelijke meeting? Zoek dan niet verder. In de gemeente Velsen, met IJmuiden als economisch kloppend hart, is er een breed aanbod met elk een unieke eigenschap. Van sportief tot chique en van cultureel tot avontuurlijk. We noemen er zo maar even een aantal op, maar vergeet ook niet Hotel Augusta, het Fletcher Hotel in Spaarnwoude of het Buitenplaats Beeckestijn.

Het chique Landgoed Duin & Kruidberg

Op Landgoed Duin & Kruidberg kunnen gasten terecht in de vergaderzalen of Koetshuis Nova Zembla. Een bijeenkomst of brainstormsessie laat zich uitstekend combineren met een lunch of diner in het restaurant. Natuurlijk kun je blijven overnachten op het landgoed en na een lange dag even ontspannen in Spa & Wellness ’t Princenbosch. De service is persoonlijk en de gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het landgoed straalt een en al grandeur uit en de hele beleving is navenant.  

www.duin-kruidberg.nl

Buko Stadion ademt voetbal

Ben je meer op zoek naar wat sportiviteit? Dan ben je in het Buko Stadion op je plek. Het is niet alleen de thuishaven van de Witte Leeuwen, het stadion biedt ook volop mogelijkheden om te vergaderen. Vanuit de businessruimtes heb je uitzicht op het veld waar vrijwel dagelijks wordt getraind en dat geeft een unieke ervaring. Alle zalen beschikken over moderne faciliteiten en de catering wordt geregeld door Telstar Horeca in samenwerking met de vaste partners van de club, dat zit dus wel goed.

www.sctelstar.nl

Pal aan zee bij Leonardo Hotel Seaport Beach

Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach ligt op amper 150 meter van het strand en wordt omringd door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De jachthaven ligt aan je voeten. Het hotel beschikt over 146 kamers en 14 vergaderzalen met een maximale capaciteit van 1000 personen. Het hele team denkt graag met je mee om er een unieke ervaring van te maken.  Teambuilding activiteiten zijn mogelijk op loop of -vaarafstand van het hotel waardoor het ideaal is om je evenement te combineren met een activiteit in de buitenlucht. De dag sluit je natuurlijk af in restaurant Chef’s! Food & Drinks of op het dakterras.

https://www.leonardo-hotels.nl/ijmuiden/

Avontuurlijk Forteiland IJmuiden

Het historische Forteiland IJmuiden biedt sinds de komst van PBN volop mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen voor groepen vanaf 5 personen. Het fort in de monding van het Noordzeekanaal is onderdeel van de Stelling. Je kunt dus met recht spreken van een unieke plek. De stelling is rond 1889 aangelegd en is onderdeel van de Atlantikwall, waarvan in IJmuiden en Velsen nog veel overblijfselen zichtbaar zijn. Tegenwoordig vinden er teambuildingsdagen, bedrijfsuitjes, festivals en trainingsdagen plaats waarbij je zelf geschiedenis kunt schrijven! Alleen de heen- en terugvaart maakt het al een belevenis op zich.

www.forteilandijmuiden.com

Onontdekte parel: Felison Cruise Terminal

Als ergens veel ruimte is, dan is het wel in de Felison Cruise Terminal van KVSA. Met een oppervlakte van 1.700 vierkante meter kun je met gemak grote groepen kwijt voor een meeting of een event. Er zijn speciale eventmanagers aangetrokken, zodat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Je wordt oprecht verrast door de veelzijdigheid van de locatie, die een geweldig uitzicht kent en voor een gevoel van vrijheid zorgt. Voor mensen buiten de regio is de Felison Cruise Terminal nog echt een onontdekte parel, al zijn er vast ook genoeg in de regio te vinden die nog nooit naar binnen zijn gewandeld en dat zou je toch eens moeten doen.  

www.felisonterminal.com

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen vormt culturele hotspot

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen leent zich uitstekend als decor voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. De theaterzaal biedt met ruim 700 stoelen en uitstekende technische faciliteiten volop mogelijkheden. Natuurlijk beschikt het theater over een ruime foyer op de begane grond en een sfeervolle REXfoyer op de eerste verdieping. Deze is bij uitstek geschikt als inspirerende vergaderlocatie of als ambiance voor kleine recepties. De foyers kunnen uiteraard ook in combinatie met elkaar worden gebruikt en dat vergroot de mogelijkheden alleen maar.

www.stadsschouwburgvelsen.nl

SnowWorld, actief

In Spaarnwoude ligt SnowWorld, een stukje wintersportgebied in de Randstad. Een plek waar niet alleen geskied kan worden, maar waar ook meerdere zalen zijn voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en evenementen. De zalen Alpenblick en Sonnenblick zijn afzonderlijk te reserveren, maar kunnen ook samengevoegd worden tot één grote ruimte. Natuurlijk kun je er goed eten en drinken en heerst er een gezellige en gastvrije sfeer, zoals je dat van de Alpenlanden gewend bent. Met uitzicht op de piste verveelt het nooit en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd evenement.  

www.snowworld.com

No items found.
Dit artikel is te lezen in
20
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen