‘Ons motto is ‘work hard, play hard’
fotografie ©
Krystle Zonneveld

‘Ons motto is ‘work hard, play hard’

Kiek Berger

7

Nov

22

999

min. leestijd
No items found.
Naam: Erik van den Boom Leeftijd: 38 jaar Eerste baan: Je gelooft het niet, eten rondbrengen in bejaardentehuis Beroep: Oprichter, Algemeen Directeur Woonplaats: Amsterdam, kantoor in Naarden, locaties in 13 plaatsen Burgerlijke staat: Al 3 jaar verloofd en we hebben 2 kinderen Leuke eigenaardigheid: al vanaf mijn 14e douche ik iedere ochtend koud Tip voor de mensheid: Succes komt niet aanwaaien, maar met doorzettingsvermogen kom je een eind Bedrijf: Valuas Zorggroep

Social Media

Wij doen veel met social media. Dat lijkt in eerste instantie misschien wat vreemd, in de ouderenzorg, maar voor ons werkt het goed. De ouderen blijven jonger, de kinderen en kleinkinderen van onze bewoners volgens ons ook en we willen onze sector blijven afstoffen. We blijven altijd nieuwe dingen uitproberen en dat wordt erg gewaardeerd.

Ambitie

Ik heb veel ambitie, altijd gehad ook. We willen niet de grootste worden, wel de beste. Het is erg bevredigend om hele goeie ouderenzorg te bieden. Ik omring me ook graag met mensen die veel energie en drive aan het licht brengen. Dat zorgt er ook weer voor dat er in onze organisatie heel veel ruimte is om door te groeien, pak je kansen maar. Een papiertje zegt me niet zoveel, leren door te doen spreekt me veel meer aan.

Talenten

Mijn grootste talent is mijn communicatievaardigheid. Daardoor weet ik weer andere talenten aan me te binden. Dat is overigens niet gespeeld, ik zou niet weten hoe dat moet. Als je echt bent wie je zegt te zijn, het beste voor hebt met je bedrijf, de mensen om je heen en natuurlijk de bewoners, groeit alles met je mee. Ik vind het mooi om te zien als talenten zich ontwikkelen.

Collega’s

Ons motto is ‘work hard, play hard’. In de zorg wordt veel van je gevraagd, dus moeten we daar ook veel voor terugdoen. Dat merken onze bewoners ook, die moeten plezier ervaren, veel lachen. Het maakt niet uit welke functie je bij ons hebt, iedereen draagt bij aan het succes van Valuas. Zo hebben we laatst nog een groot feest georganiseerd voor alle medewerkers. Geweldig.

Passie

Mijn grote passies zijn mijn werk en mijn gezin. Eigenlijk is het voor mij geen werk, ik ben gewoon altijd bezig met ondernemen. Dag en nacht. Uiteraard ben ik dol op mijn familie, maar ons bedrijf loopt daar als een rode draad doorheen.

Inspiratie

Ik krijg inspiratie van goede ondernemers en mooie, luxe hotels. Wij zitten per slot van rekening ook in de hospitality en kijken graag naar het hoogste niveau van gastvrijheid. Ik praat daar ook graag met mijn collega’s over en vind het dus niets als er te weinig mensen op kantoor zijn.

Vrijheid

Als klein kind al was ik nauwelijks te houden. Ik snakte toen al naar vrijheid en ging altijd op onderzoek uit. Ik heb een paar keer, kort, voor een baas gewerkt. Dat is gewoon niets voor mij en ga ik ook nooit meer doen. Die vrijheid zorgt voor een belangrijke luchtigheid in het bestaan en die is hard nodig in onze branche. Daar moet veel gelachen worden.

No items found.
Dit artikel is te lezen in
18
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen