LEVEN! Magazine

Over ons

LEVEN! Magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt met een oplage van 15.000 exemplaren per regio. Volgens één en dezelfde formule maar met een individuele werkwijze, inhoud en uitstraling wordt er een LEVEN! Magazine uitgegeven in de regio Haarlem, de regio Leiden, de regio Den Haag en de regio Utrecht.

Onze life­style glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onder­werpen. Verhalen voor en door zowel particu­lieren als ondernemers.

Inhoud en doelgroep

LEVEN! Magazine verhaalt zowel redactioneel als commercieel over mensen, cultuur, weten­schap, onder­nemen, kunst, eten en drinken, over­heid, media, wonen en interieur, historie, architec­tuur, winkelen, beauty & life­style, reizen, mode, onder­wijs, bekende regio­genoten en feesten en partijen.

Vanwege het sterke regionale karakter is LEVEN! Magazine interessant voor iedereen die in de regio woont, werkt, studeert, onderneemt of geïnteresseerd is.

Lancering

Ieder seizoen worden de vier magazines – elk in hun eigen regio – officieel gelan­ceerd tijdens een feestelijke borrel. Op een steeds wisselende locatie in de stad of in een van de omliggende gemeenten vindt deze presen­tatie plaats.

De borrels zijn een unieke gelegen­heid om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Voor ons een belangrijk moment om onze relaties te bedanken en te proosten op het nieuwe seizoen. De lancering is een exclusief evenement en toegankelijk op uitnodiging.

Distributie

Iedere editie van LEVEN! Magazine wordt verspreid over een groot aantal adressen in de regio. Inkijk­exemplaren zijn te vinden in hotel­kamers, wacht­kamers, sport­scholen, gemeenten, VVV’s, onderwijs­instellingen, biblio­theken, schoonheids­salons, winkels, horeca­gelegenheden, advocaten­kantoren, notarissen, makelaars, architecten- en reclame­bureaus etc. Per regio worden ook grotere aantallen geleverd bij vaste relaties en afgifte­punten waardoor het magazine actief verspreid wordt door adver­teerders en onder­nemers.

Ook worden er regel­matig exemplaren uitgedeeld tijdens evene­menten als congressen, bijeen­komsten, gala’s en presen­taties. In alle drie de regio’s is daar­naast een aantal verkoop­punten en heeft men de mogelijk­heid een jaar­abonnement af te sluiten.

LEVEN! Magazine Haarlem wordt verspreid in:

Haarlem, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Nieuw Vennep, Overveen, Santpoort Noord en Zuid, Spaarndam, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Wijk aan Zee en Zandvoort.

LEVEN! Magazine Leiden wordt verspreid in:

Leiden, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Rijnwoude, Teylingen, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.

LEVEN! Magazine Den Haag wordt verspreid in:

Den Haag, Delft, Leidschendam/Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

LEVEN! Magazine Utrecht wordt verspreid in:

Utrecht, Baarn, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Vianen, Woerden en Zeist.

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen