Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt

Kiek Berger

27

Dec

22

999

min. leestijd
No items found.
Naam: Rogier Heijn Leeftijd: 39 jaar Eerste baan: Tuinman op de zaterdag, lekker grasmaaien, snoeien en harken Beroep: Bakker Woonplaats Heemstede, werk door de regio Burgerlijke staat: Getrouwd en we hebben twee kinderen, Lizzy en Roemer Leuke eigenaardigheid: Mijn kledingkast, ik heb heel veel van hetzelfde, lekker makkelijk Tip voor de mensheid: Ga verstandig om met je voeding, dat is zo belangrijk Bedrijf: Boulangerie Oscar

Seizoen

Eten gaat gepaard met de seizoenen. In de bakkerswereld heb je uiteraard veel seizoensproducten en we passen ons assortiment continu aan. Dat heeft zeker niet alleen met feestelijkheden te maken, maar ook met wat de natuur ons geeft. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten in ons assortiment. Zo hebben we nu de Cannelés de Bordeaux, zo lekker.  

Talenten

Zonder talenten zijn we nergens en in iedere tak van sport heb je die nodig. Ik denk dat creativiteit wel een talent van mij is, zowel in het ondernemen als in het bakken. Als ondernemer ben ik ook wel eigenwijs en dat koester ik. Ik heb vertrouwen in de beslissingen die ik neem en realiseer me dat dat een groot goed is, dat ik die zonder al te veel angst durf te nemen.  

Collega’s

Ik dank het succes van Oscar aan mijn vrouw en mijn collega’s. We werken met elkaar enorm hard, iedere dag opnieuw. Dat lukt alleen als we elkaar waarderen en steunen. We bespreken dan ook veel met elkaar, stellen doelen op en zetten daar met elkaar de schouders onder. Er is altijd ruimte voor nieuwe collega’s, zowel bakkers als verkoopmedewerkers. Die zijn zeker nodig als we willen blijven groeien.  

Passie

Ik ben het bakkersvak vol passie begonnen, nu ruim negen jaar geleden. Natuurlijk kan een opleiding belangrijk zijn, maar zonder die interne drive ga je het niet redden. Heb je die drive wel dan kun je namelijk alles leren en is het makkelijker om het vol te houden. Ga iets doen waar je blij van wordt, dat geeft veel levensvreugde. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben op mijn werk.  

Ik dank het succes van Oscar aan mijn vrouw en mijn collega’s.

Thuis

Mijn thuis is mijn basis. Ik sta iedere dag vroeg op en ga regelmatig tegelijkertijd met de kinderen naar bed, maar de winkel sluit om 18.00 uur, dus ik ben wel iedere avond thuis. Dat is mijn tijd voor thuis en daar geniet ik van. Zeker als het druk is ben ik er in de ochtend de hele week niet, dus dat gezellige ontbijtje met de hele familie bewaar ik voor de vakanties.

Toekomst

Ik richt me altijd op de toekomst, ik kijk graag naar voren en niet achterom. Ik heb geen vastomlijnd plan, dat heeft volgens mij ook niet zo veel zin. Je weet toch niet wat de toekomst in petto heeft. Wel heb ik ideeën over wat ik verder nog wil bereiken en werk daar gewoon langzaam naartoe, er is geen haast en veel hangt ook af van zaken waar je geen of weinig controle op hebt. Daar helpt dan weer die creativiteit.  

Duurzaamheid

We moeten er met z’n allen ervoor zorgen dat we op deze planeet kunnen blijven leven. Dat klinkt misschien vreemd uit mijn mond, in zo’n energieverslindende branche, maar ik doe veel aan duurzame oplossingen. Zeker nu we de grens van 8 miljard mensen op deze aarde zijn gepasseerd realiseer ik me goed dat we verstandig moeten zijn.  

No items found.
Dit artikel is te lezen in
19
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen