Kom een balletje slaan
fotografie ©
Hélène Wiesenhaan

Kom een balletje slaan

Kiek Berger

17

Jul

23

999

min. leestijd
Racketclub Overhout is sinds jaar en dag een begrip voor iedereen in de regio die graag een racket vasthoudt. Of het nu gaat om tennis, squash of natuurlijk ook padel. Het hele park ademt ruimte en rust. Het is schitterend gelegen aan het Spaarne en staat klaar voor beginners en de toppers.

Goed georganiseerde formule

Racketclub Overhout voelt als een goed georganiseerde familie en dat is niet geheel toevallig. Bij eigenaresse Eva Korswagen, die Overhout in 2022 in eigendom heeft genomen, zit het park al drie generaties in de familie. Met haar commerciële achtergrond heeft ze het klaargemaakt voor de toekomst: ‘Op mijn 16e begon ik met werken in het squashkantoortje. Door de jaren heen heb ik goed geluisterd en veel geleerd over wat sporters/bezoekers op een vereniging graag zien en dat hebben we geïmplementeerd. De vijf schitterende padelbanen zijn daar een bewijs van, mooi en ruim opgezet, maar ook het feit dat je op ons park geen bardiensten draait, of andere vrijwilligerstaken hoeft uit te voeren. Wel de lusten, niet de lasten laten we maar zeggen. En dat wordt belangrijk gevonden door de huidige generatie, ze hebben al genoeg verplichtingen. Bij ons kom je om te sporten en te ontspannen.’

Op mijn 16e begon ik met werken in het squashkantoortje.

Voor elk wat wils

Bij Racketclub Overhout kun je het hele jaar door van racketsport blijven genieten, zowel jong als oud. Het hele jaar rond zijn de tennisbanen goed gevuld met jeugd, ouderen, beginnelingen en fanatiekelingen. Voor iedereen is er de juiste begeleiding, trainingen en wedstrijden en dat in combinatie met een voortreffelijke kantine is al een feest op zich. De padelbanen zijn vrijwel het hele jaar goed bespeelbaar, ijs en weder dienende en anders kun je altijd nog je balgevoel en conditie op pijl houden op de overdekte squashbaan. Het is een club naar ons hart.

No items found.
Racketclub Overhout
Tennispad 1
Haarlem
http://www.rcoverhout.nl
Dit artikel is te lezen in
21
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen