Meest gastvrije café van Haarlem
fotografie ©
No items found.

Meest gastvrije café van Haarlem

Kiek Berger
Kiek Berger

22

Feb

18

999

min. leestijd
Trots zijn de uit­baters van In den Uiver, met het behalen van de eerste plaats in de HorecaUITmuntend verkiezing, categorie café. Op de bovenste plank, gedraaid richting de voordeur, staat het bewijs te pronken. Alsof ook de oorkonde de gasten welkom heet.

Ook nu voelt het In den Uiver weer ontspannen en gezellig. De warme inrichting, de unieke indeling, met aparte kamertjes en hoekjes en de nostal­gische sfeer stellen je volledig op je gemak. De vriendelijke en behulp­zame bediening maakt het af, hier is het prima toeven.

Natuurlijk willen ze volgend jaar weer winnen, maar willen ook meer aandacht voor deze mooie prijs. “Kijk, iedereen kan een biertje tappen of wat nootjes op tafel zetten. Maar als je je dan weet te onder­scheiden juist op dat gebied waar de gasten voor terugkomen, dan ben je gewoon goed bezig. Daar mag in Haarlem best wat meer aandacht aan worden geschonken!”

Zoals Ron Stoevelaar tijdens de uitreiking al memoreerde: “Op het gebied van gast­vrijheid valt nog veel te winnen. Het is wel de rode loper of het visite­kaartje van je stad. Als we het op dat vlak nog beter gaat doen, straalt dat af op de hele stad”.

No items found.
Proeflokaal In den Uiver
Riviervischmarkt 13
Haarlem
https://www.indenuiver.nl
Dit artikel is te lezen in
Vorig artikel
volgend artikel

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen