Esther Biesot
Esther Biesot

28

Dec

21

999

min. leestijd

Home is where the hart is

Wat leuk, een woonspecial in LEVEN! Magazine deze editie. Spot on wat mij betreft, want nog nooit is een huis, een fijne plek onder de zon, zo belangrijk geweest. Thuis is het nieuwe normaal. Dus gaan we met zijn allen flink aan de slag. En terecht! Ik ben zelf al mijn hele (volwassen) leven gek op alles wat met interieur te maken heeft. Slurp al jaren de inhoud op van woonbladen, woonprogramma’s en inspirators op dat gebied. En hoe mooi is het, dat ik van mijn aller- aller grootste hobby ook mijn werk heb mogen maken. Al bijna 6 jaar style ik de mooiste tuinen en soms ook interieurs met de tofste planten, potten en (tuin)meubelen. Lucky me!

Esther Biesot
c
o
l
u
m
n

Nu met de feestdagen voor de deur en een nieuw fris jaar, kan ik me voorstellen dat je ook zin krijgt om de boel op te pakken. Daarom hier mijn drie gouden ‘hoe maak ik mijn huis fijn’ tips:

Stop met paniekvoetballen

De tijden van liever vandaag dan morgen, zijn voorbij. Heel veel materialen en grondstoffen zijn op, transporten onbetaalbaar en mensen zijn tekort. Daarbij is de vraag naar alles rondom huis en tuin enorm. Dus maak voor jezelf een ruime planning, plan ook op tijd (en niet voor volgende week een enorme verbouwing) and go with the flow. Is een stuk ontspannender dan stressen.

Ga voor duurzaam

Muurtje behangen? Ga voor behang wat wellicht wat duurder is, maar mooier blijft zitten én waar je niet op uitgekeken raakt. Kies voor materialen en items die langer mooi blijven. Ik doe dat echt bewust ook voor de collectie in onze boutique, want dan heb je er zoveel langer plezier van (en voor tuinmeubelen ook minder onderhoud aan = fijn!)

Laat je begeleiden

Of volg een cursus! Het is een vak, dat stylen van je huis en tuin. Steeds meer collega’s zie ik cursussen geven op het gebied van interieur. Hartstikke leuk, ook als je niet van interieur je vak wilt maken. Neem je eigen huis als casus en ga er letterlijk eens boven hangen, om zo te kijken hoe je echt een fijne plek van je huis maakt. Super leerzaam, ontspannend en nog leuk ook. Uiteraard kun je het ook uitbesteden aan de profs in ons vak. Niks fijner dan een extern iemand die met je meekijkt naar je huis en tuin. Hier komt altijd een verrassing uit, die je niet zelf zou kunnen bedenken! Ik help je graag.

Geniet van alle mooie momenten de komende december maand, ook al zijn ze klein. En op naar een goed 2022 gevuld met verbinding, liefde en aandacht. En een mooi huis & tuin!

Liefs, Esther

meer columns van

Esther Biesot

VRIENDEN VAN LEVEN! MAGAZINE

Sterrenheuvel
WordPress naar Webflow
Pronto
supercharge.studio
Bistrobar Indonesia
Avila Reizen